Carolina Thoft har utsetts till ny delägare på RosholmDell Advokatbyrå. Carolina har arbetat på byrån sedan 2015 och tillträdde i rollen som VD 2019. Carolina är ansvarig för byråns arbetsrättsgrupp och ingår även i byråns grupper för processrätt och bolagsrätt. Under sin tid på byrån har Carolina ansvarat för etableringen av byråns kontor och tillväxt i Helsingborg. Carolina brinner för entreprenörskap och bistår många startup-bolag med rådgivning via byråns samarbeten med bl.a. Minc i Malmö och HETCH i Helsingborg. Carolina är även medgrundare av det kvinnliga affärsnätverket FEMTON.

”Carolina är för mig helt rätt person att driva ett företag med. Hon arbetar extremt hårt, ger aldrig upp, har 100 % fokus på kunden, är orädd, empatisk och rolig. Hon passar perfekt in i ledningsteamet. Det är dessutom kul att två utav tre nya delägare på byrån är kvinnor. Med Carolina kommer vi att kunna växa och bli ännu bättre på att leverera användbar juridik till våra kunder.” säger Martin Dell, en av RosholmDells grundare.

Carolina tillträdde som delägare den 1 juli 2021 och kommer även att fortsätta i rollen som VD för RosholmDell.

RosholmDell är en affärsjuridisk fullservicebyrå som sedan starten 2011 levererar Användbar Juridik till sina kunder från kontoren i Växjö, Helsingborg, Kalmar och Malmö. Byrån har blivit utnämnd till Di Gasell de senaste fyra åren.