Carolina Thoft har utsetts till ny VD för RosholmDell Advokatbyrå. Carolina Thoft har arbetat på RosholmDell Advokatbyrå sedan 2015 och har bland annat ansvarat för den mycket framgångsrika etableringen av byråns kontor i Helsingborg och är även ansvarig för byråns arbetsrättsgrupp. Som advokat har Carolina Thoft en stor förståelse för den affärsjuridiska branschen, något som kombineras med en stark drivkraft och passion för byrån.

Carolina Thofts tillträde som VD är en del i RosholmDell Advokatbyrås aktiva arbete för att nå visionen att vara Sveriges bästa affärsjuridiska advokatbyrå 2025. Närmast i fokus för den nya VD:n blir att driva byråns marknadsarbete och nå ut med RosholmDells budskap ”Användbar Juridik” till ännu fler kunder.

”Carolina har gjort och gör fantastiska insatser för RosholmDell, och vi är väldigt glada att hon tackat ja till att bli byråns nya VD. Vi är övertygade om att Carolina är rätt person för att fortsatt driva byråns utveckling och tillväxt i rätt riktning i enlighet med visionen för byrån.” säger Martin Dell, en av RosholmDell Advokatbyrås grundare och delägare.

Carolina Thoft tillträder sin position under september månad 2019.

RosholmDell är en affärsjuridisk fullservicebyrå som sedan 2011 levererar Användbar Juridik till sina kunder med bas från kontoren i Växjö, Helsingborg, Kalmar och Malmö. Byrån har blivit utnämnt till DI Gasell två år i rad.

För fler nyheter och uppdateringar – följ oss gärna på sociala medier.

Carolina Thoft