Vi söker dig

En förutsättning för att vi år 2025 ska bli Sveriges bästa affärsjuridiska advokatbyrå är att vi har Sveriges skickligaste medarbetare.

LEDIGA TJÄNSTER

Jurist med fokus på GDPR
Nu söker vi vår nästa kollega till något av våra kontor i Helsingborg, Växjö eller Kalmar, med fokus på GDPR. Är det du eller någon du känner? Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här.
I denna rekrytering tar vi hjälp av Sharp Recruitment & Consultants, så om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta Zarina Virsholm på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Sommarnotarier till våra kontor i Helsingborg och Växjö
Vi söker nu drivna och passionerade sommarnotarier till våra kontor i Helsingborg och Växjö. Läser du på juristprogrammet eller affärsjuridiska programmet, är i slutet av din utbildning och har som ambition att arbeta på en affärsjuridisk byrå efter examen, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Läs mer om vad det innebär att vara sommarnotarie hos oss och om hur du ansöker här!
Har du några frågor så får du gärna kontakta Zarina Virsholm, zarina.virsholm@sharprecruitment.se, på Sharp Recruitment & Consultants som hjälper oss med antagningen.

Jurist med fokus på arbetsrätt
Nu söker vi ytterligare en passionerad kollega till något av våra kontor i Helsingborg, Växjö eller Kalmar, med fokus på arbetsrätt. Vill du utvecklas tillsammans med oss? Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här.
I denna rekrytering tar vi hjälp av Sharp Recruitment & Consultants, så om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta Zarina Virsholm på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Jurist till vårt Växjökontor
Just nu söker vi vår nästa stjärna till vårt kontor i Växjö. Är det kanske du? Information om tjänsten och hur du ansöker hittar du här.
I denna rekrytering tar vi hjälp av Sharp Recruitment & Consultants, så om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta Zarina Virsholm på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

 

LÖPANDE SPONTANANSÖKNINGAR

Vi är ständigt på jakt efter skickliga och drivna medarbetare och du är varmt välkommen att ta kontakt med oss för att prata karriär eller skicka in en ansökan om anställning.

Hos oss kommer du att trivas om du är en person som kan tänka kritiskt, vill påverka och triggas av höga målsättningar. Du är mycket noggrann, utåtriktad och har en hög tillgänglighet samt affärsmässig förståelse för juridikens roll i kundens verksamhet. Vidare bör du vara driven och stresstålig. Eftersom vi arbetar mycket aktivt med marknadsföring ska du tycka om att träffa nya människor och nätverka samt bibehålla goda relationer med våra kunder. Du ska helt enkelt gilla att bygga produktiva samarbeten genom pålitlighet, kompetens och empati. I framtiden ser du dig som en senior och erfaren jurist och en leverantör av högkvalitativa lösningar som inte fastnar i formalism eller problemtänkande.

Du har en stor portion humor och nära till skratt samt känner solidaritet mot dina kollegor, glädje över att leverera högkvalitativa resultat och stolthet över att kunna finna nya lösningar.

Du kommer att arbeta i en mycket kreativ och utvecklande miljö där du får tillfälle att arbeta med några av Sveriges mest framgångsrika och intressanta bolag, alltifrån det lilla startupbolaget på jakt efter riskkapital till det börsnoterade industribolaget som ska finansiera sitt förvärv av ett konkurrerande bolag. I gengäld blir du rikligt belönad med stimulerande arbetsuppgifter, en fin arbetsmiljö, fantastiska kollegor och stort eget ansvar redan vid ett tidigt stadium i din karriär. Vidare lägger vi stor vikt på personlig utveckling vilket bland annat sker i form av löpande coachning samt strukturerade månatliga utvecklingssamtal med bland annat ömsesidig feedback.

Låter det intressant? Vänligen ta kontakt med Carolina Thoft på carolina.thoft@rdlaw.se.