Vi söker dig

Vi bygger Sveriges bästa affärsjuridiska advokatbyrå.
En förutsättning är att vi har de skickligaste medarbetarna.

Jurist inom Corporate Commercial

Vill du vara med och bygga den bästa affärsjuridiska advokatbyrån? Har du ett särskilt intresse för Corporate Commercial? Då söker vi på RosholmDell dig. Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här.

I denna rekrytering tar vi hjälp av Sharp Recruitment & Consultants, så om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta Zarina Virsholm på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

 

Att arbeta på RosholmDell

Vi är ca 25 jurister som gör juridiken förståelig och hanterlig för våra klienter enligt vår devis ”Användbar Juridik”.

Våra klienter består av allt från börsnoterade bolag, regioner, kommuner och ägarledda företag till start-ups. Byråns fokusområden är bolagsrätt, transaktioner, riskkapital, fastigheter och entreprenader, inköpsfrågor, kommersiell tvistlösning, offentlig upphandling, arbetsrätt och IT-rätt. Dessutom är vi ledande i Sverige inom järnvägs- och kollektivtrafikområdet. Vi är verksamma i Helsingborg, Malmö, Växjö, Kalmar och Stockholm.

Vår styrka som byrå är vårt LEAN-arbete med ett stort antal egenutvecklade verktyg som gör våra produkter bättre, vårt liv lättare och förseningar eller kvalitetsbrister sällsynta. Vi förhåller oss dessutom till en rad enkla principer som vi tillsammans som byrå har tagit fram. Exempelvis handlar det om viljan att alltid ge sitt bästa för kunden, solidaritet och att endast enkla lösningar har utsikt till framgång. Vi är professionella men ogillar krångel, tungroddhet och prestigetänkande.