Vi söker dig

Kommunikationsansvarig

Sedan 2011 har vi byggt en affärsjuridisk advokatbyrå med ett prestigelöst kund- och produktfokus. Nu söker vi en kommunikationsansvarig som vill vara med och spela en viktig roll när vi tillsammans lyfter byrån till nästa nivå.

Hos oss får du arbeta både operativt och strategiskt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att ta fram och producera material, såväl internt som externt för både digitala och traditionella kanaler. Du kommer att arbeta relationsskapande samt stötta både ledning och specialister hos oss. Tillsammans med vår VD kommer du att arbeta med strategi och analys samt upprätthålla relationer med våra samarbetspartners och skapa nya.

Du har troligtvis varit med på en tillväxtresa tidigare och har erfarenhet från att arbeta inom tjänstesektorn eller tech. Du har ingen tidigare erfarenhet av att jobba på en advokatbyrå eller revisionsbyrå, du kommer trivas bättre om du inte har det – vi lovar! Du är mycket duktig på copy och har en grym känsla för språk och målgruppsanpassning. Du är bekväm med att arbeta i både WordPress och Adobesviten och du är van att arbeta med sociala medier och skapa effektfulla inlägg. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med projektledning och haft budgetansvar.

Du är en flexibel person som gillar att ta initiativ. Du är en doer. Du trivs när det finns mycket att göra och drivs av att fånga upp möjligheter, förmedla och förverkliga dem. Vidare tycker du, precis som vi, om att arbeta prestigelöst och trivs på en arbetsplats där tempo och tak är höga, och där trösklarna är låga. Du är en inkännande och engagerad person med högt driv och du har idéer som ibland avviker från det konventionella, vi ser fram mot att få ta del av dem!

Hos oss får du möjlighet att vara med på en spännande resa och arbeta på ett företag med höga mål och tydlig mission. Våra medarbetare är vår största tillgång och våra kunders framgång är vår framgång. I vårt team spelar alla en viktig roll. Vi stöttar, hjälper och pushar varandra för att vi tillsammans ska bli så bra vi någonsin kan.

Vi har kontor i bl.a. Växjö, Helsingborg och Malmö och vi är flexibla med anställningsort om vi har en match.

För oss är det viktigare att du är rätt person än att du kan börja jobba vid ett särskilt datum, anställningsdatum är därför flexibelt och vi kommer att hålla intervjuer löpande.

Skicka in ditt CV och ett personligt brev så snart som möjligt till rekrytering@rdlaw.se. Har du några övriga frågor om tjänsten är du välkommen att mejla rekrytering@rdlaw.se eller ringa Jonas Axelson på +46 703 274 023.