Vi söker dig

En förutsättning för att vi år 2025 ska bli Sveriges bästa affärsjuridiska advokatbyrå är att vi har Sveriges skickligaste medarbetare.

LÖPANDE SPONTANANSÖKNINGAR

Vi är ständigt på jakt efter skickliga och drivna medarbetare och du är varmt välkommen att ta kontakt med oss för att prata karriär eller skicka in en ansökan om anställning.

Hos oss kommer du att trivas om du är en person som kan tänka kritiskt, vill påverka och triggas av höga målsättningar. Du är mycket noggrann, utåtriktad och har en hög tillgänglighet samt affärsmässig förståelse för juridikens roll i kundens verksamhet. Vidare bör du vara driven och stresstålig. Eftersom vi arbetar mycket aktivt med marknadsföring ska du tycka om att träffa nya människor och nätverka samt bibehålla goda relationer med våra kunder. Du ska helt enkelt gilla att bygga produktiva samarbeten genom pålitlighet, kompetens och empati. I framtiden ser du dig som en senior och erfaren jurist och en leverantör av högkvalitativa lösningar som inte fastnar i formalism eller problemtänkande.

Du har en stor portion humor och nära till skratt samt känner solidaritet mot dina kollegor, glädje över att leverera högkvalitativa resultat och stolthet över att kunna finna nya lösningar.

Du kommer att arbeta i en mycket kreativ och utvecklande miljö där du får tillfälle att arbeta med några av Sveriges mest framgångsrika och intressanta bolag, alltifrån det lilla startupbolaget på jakt efter riskkapital till det börsnoterade industribolaget som ska finansiera sitt förvärv av ett konkurrerande bolag. I gengäld blir du rikligt belönad med stimulerande arbetsuppgifter, en fin arbetsmiljö, fantastiska kollegor och stort eget ansvar redan vid ett tidigt stadium i din karriär. Vidare lägger vi stor vikt på personlig utveckling vilket bland annat sker i form av löpande coachning samt strukturerade månatliga utvecklingssamtal med bland annat ömsesidig feedback.

Låter det intressant? Vänligen ta kontakt med Jonas Axelson på jonas.axelson@rdlaw.se.