Vi söker dig

En förutsättning för att vi år 2025 ska bli Sveriges bästa affärsjuridiska advokatbyrå är att vi har Sveriges skickligaste medarbetare.

Studentmedarbetare till kontoret i Växjö

Är du ambitiös, nyfiken och har som målsättning att arbeta på en affärsjuridisk byrå efter examen?

RosholmDell Advokatbyrå är en entreprenörsdriven affärsjuridisk byrå med kontor i Helsingborg, Malmö, Växjö och Kalmar. Vårt arbete genomsyras av nära kontakter med det lokala näringslivet och våra klienter består av allt från börsnoterade bolag, regioner, kommuner och ägarledda företag till start-ups. Vårt mantra om att leverera ”Användbar Juridik” i kombination med att på djupet förstå våra kunders affärer har varit en nyckelfaktor till vår snabba expansion.

För att kunna fortsätta växa är vi ständigt på jakt efter skickliga och drivna medarbetare. Nu söker vi studentmedarbetare till vårt kontor i Växjö. Läser du termin sex eller högre på juristprogrammet eller affärsjuridiska programmet och har som ambition att efter examen arbeta på affärsjuridisk byrå, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att göra varierande arbetsuppgifter och därmed få en värdefull inblick i hur det är att arbeta på advokatbyrå. Vi är flexibla och lägger schemat med hänsyn till dina studier.

Varje medarbetare spelar en viktig roll i byråns utveckling. Det som skiljer oss från konkurrenterna är vår platta organisationsstruktur. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att tänka kritiskt och vill påverka. Hos oss hjälper vi varandra och har nära till skratt. Vi gläds tillsammans åt byråns framgångar och vi uppmuntrar varandra med att våga tänka nytt och finna nya lösningar. Vi har kul tillsammans!

Vem söker vi?

För att passa in i vårt team är det viktigt att du är solidarisk, noggrann, driven och prestigelös. Du förstår vikten av att leverera kvalitet och alltid sätta klienten i fokus. Vidare vill vi att du som söker är ambitiös, nyfiken och vill utvecklas hos oss. Har du anknytning till någon av våra verksamhetsorter så ser vi det som ett extra plus.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som läser termin sex eller högre på juristprogrammet eller affärsjuridiska programmet och som har som ambition att efter examen arbeta på affärsjuridisk byrå.

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till maria.molin@rdlaw.se. För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Maria Molin på telefonnummer 0723-10 23 24.