Vi levererar Användbar Juridik

RosholmDell är en affärsjuridisk advokatbyrå. Vi arbetar utifrån LEAN-principer för att fokusera på det som är användbart och värdeskapande för våra kunder. Vi strävar efter att göra våra kunder framgångsrika genom effektiva och användbara lösningar som är anpassade för kunden, oavsett ärendets komplexitet. Det gör vi genom ett prestigelöst samarbete med kunden i fokus.

Vår kompetens

Vi på RosholmDell Advokatbyrå är specialister inom affärsjuridik och hjälper löpande cirka 400 kunder med affärsjuridiska frågeställningar, oavsett i vilken fas kunden befinner sig. Vårt team består av jurister med olika spetskompetenser och tillsammans har vi mångårig erfarenhet från såväl Sveriges största affärsjuridiska byråer som från arbete som bolagsjurister och inom domstolsväsendet. Vår grundläggande princip är att göra kunden framgångsrik genom enkla och effektiva lösningar.

Läs mer om vår kompetens och vad vi kan hjälpa er med här.

Vi arbetar med mycket kvalificerad juridik för några av Sveriges och världens ledande aktörer inom respektive bransch. Vi arbetar även med ett stort antal inspirerande startup-bolag och sponsrar inkubationsverksamheter såsom Företagsfabriken i Växjö, HETCH i Helsingborg och Kalmar Science Park.

Vilka är vi?

Sedan 2011 bygger vi en affärsjuridisk advokatbyrå som levererar högkvalitativ Användbar Juridik till våra kunder. För att uppnå detta måste vi fokusera på det som är värdeskapande för våra kunder. Det gör vi genom hög kompetens, stor branschkännedom, hög tillgänglighet, engagemang, nyfikenhet och att verkligen förstå kundens affär. Baserat på internt utvecklade LEAN-processer och samarbete uppnår vi också hög effektivitet och kvalitet i allt vi gör.