RosholmDell är en ung och nytänkande advokatbyrå och vårt mantra är “Användbar Juridik”. Sedan 2011 bygger vi Sveriges bästa affärsjuridiska advokatbyrå genom att tillämpa en ny och unik affärsmodell som avviker från traditionella approacher. Vi jobbar med LEAN-principer för att fokusera på det som är värdeskapande för våra kunder. Vi tillämpar därför LEAN-principer i ALLT vi gör för att uppnå ständig förbättring, vi coachar alla medarbetare månatligen i individuella samtal, vi ger varje medarbetare eget ansvar och utrymme att bestämma hur mycket hon eller han vill påverka och utveckla vår byrå. Vi har en mycket platt organisation som verkar efter en true partnership-modell där vi har skapat olika forum och strukturer för löpande feedback och ständig förbättring av vårt ledarskap.

Medarbetarnas praktiska erfarenhet sträcker sig från nyanställd till närmare tjugo år. Byråns seniora jurister har mångårig erfarenhet av att arbeta som advokater på stora affärsjuridiska byråer, som assessorer på domstolar och som bolagsjurister på några av Sveriges mest framgångsrika bolag. Flertalet av juristerna besitter, förutom allmän affärsjuridisk kunskap, specialkompetens inom till exempel avtalsrätt, transaktioner, arbetsrätt, bolagsrätt, IP- och IT rätt, järnväg- och kollektivtrafik, offentlig upphandling och processrätt.

Vi jobbar med mycket kvalificerad juridik för några av Sveriges och världens ledande aktörer inom respektive bransch, men även med ett stort antal inspirerande startup-bolag där vi bland annat är sponsorer till Företagsfabriken i Växjö, företagsacceleratorn THINK i Helsingborg och Science Park i Kalmar.