Vi söker dig

LEDIGA TJÄNSTER

Just nu söker vi flera nya medarbetare till vårt team. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra lediga tjänster eller för att göra en spontanansökan:

ATT ARBETA PÅ ROSHOLMDELL

VÅRT LEAN-ARBETE

Sedan 2011 bygger vi en affärsjuridisk advokatbyrå som levererar högkvalitativ Användbar Juridik till våra kunder. Det gör vi genom att tillämpa en affärsmodell som avviker från traditionella approacher. Vi jobbar utifrån LEAN-principer för att fokusera på det som är värdeskapande för våra kunder. Därför tillämpar vi dessa principer i alla led och i allt vi gör för att uppnå ständig förbättring.

UTVECKLING

Våra medarbetare är vår största tillgång. Alla coachas varannan månad i individuella samtal utifrån en modell som vi tillämpat sedan starten och utvecklat längs vägen. Varje medarbetare har möjlighet och ett ansvar att påverka och utveckla vår byrå. Vi bygger byrån tillsammans och att alla medarbetare uttrycker sin åsikt är en förutsättning för vår framgång.

Vi arbetar som ett team och har en platt organisation som verkar efter en true partnership-modell, vilket eliminerar intern konkurrens. Vi har även skapat forum och strukturer för löpande feedback och ständig förbättring av vårt ledarskap.

GEMENSKAP

Vi har roligt ihop. Gemenskap är viktigt för oss. Tillsammans har vi tagit fram värden och principer som ska genomsyra vårt arbete på alla plan. Dessa principer reflekterar vi över varje vecka för att hålla dem levande. Hos oss är det viktigt att bibehålla känslan av ett team, trots att vi har kontor på flera orter.