Vi söker dig

Avlönad sommarnotarietjänst

Under sommarmånaderna erbjuder vi på RosholmDell Advokatbyrå avlönade sommarnotarietjänster som sträcker sig över 6 veckor och startar juni månad. Tjänsten erbjuds på våra kontor i Växjö, Helsingborg och Malmö. Som sommarnotarie hos oss kommer du få en inblick i arbetet på en affärsjuridisk byrå och delta i byråns verksamhet på flera olika plan såväl klientarbete, rättsutredningar som annan daglig verksamhet som sker på byrån. Våra sommarnotarier erbjuds även att gå kurser inom alla byråns rättsområden.

Utöver att vara genuint intresserad av affärsjuridik söker vi dig som är driven, engagerad och har målsättningen att du vill bli bäst på det du gör.

Vi tar emot ansökningar löpande. Ansökan sker genom att CV, personligt brev och betygsutdrag skickas till rekrytering@rdlaw.se.  Varmt välkommen med din ansökan!

Citat från Sofie som var sommarnotarie år 2022: ”Jag sökte mig till RosholmDell för att de har kontor på orter som lockar mig. Under sexveckor i sommar var jag sommarnotaire på kontoret i Växjö och fick arbeta med olika varierande arbetsuppgifter. Jag fick göra rättsutredningar, skriva avtal och hjälpa till med andra uppgifter. Jag fick en inblick i och blev väldigt inspirerad av den goda och sunda arbetsmiljön som finns på byrån. Det bästa med att vara sommarnotarie på RosholmDell var att få använda sina juridiska kunskaper i praktiken samt alla inspirerande möten med medarbetare. Jag hade absolut rekommenderat andra studenter att söka tjänst som sommarnotaire på RosholmDell.”

Svar från Annie som var sommarnotarie år 2022:

Vad var det bästa med att vara sommarnotarie på RosholmDell?
”Absolut kollegorna! På RosholmDell finns ett team som sprudlar av glädje, energi och hjälpsamhet och det var alltid roligt att gå till kontoret för att få träffa och jobba tillsammans med sina kollegor. Vi hade alltid roligt ihop, oavsett om det var på kontoret eller på AW!”

Varför sökte du till RosholmDell?
”Jag lockades av att få jobba på en modern och nytänkande affärsjuridisk byrå, och det är precis det RosholmDell är! Det kändes särskilt roligt att få jobba på en byrå som är verksam inom alla områden för affärsjuridiken men som är specialiserad på järnväg och kollektivtrafik; det gav verkligen upphov till juridiska frågor jag tror är svåra att möta någon annanstans!”

Vad tar du med dig från din tid på byrån?
”Vikten av att vara noggrann, kunna arbeta effektivt samt en känsla av att vara väl förberedd för arbetslivet.”