Vi söker dig

Avlönad uppsatspraktik

Är du i slutskedet av dina juridikstudier och intresserad av uppsatspraktik på en affärsjuridiskbyrå? Nu finns möjligheten att söka uppsatspraktik hos oss på RosholmDell Advokatbyrå. Vi erbjuder avlönad uppsatspraktik genom en anställning på deltid som sträcker sig över hela terminen. Under uppsatspraktiken får du stöd från en handledare på byrån inom det rättsområde du väljer att skriva om. Byrån har erfarenhet från de flesta rättsområdena inom affärsjuridiken. Som uppsatspraktikant hos oss kommer du få en inblick i arbetet på en affärsjuridisk byrå och delta i byråns verksamhet på flera olika plan så väl klientarbete, rättsutredningar som annan daglig verksamhet som sker på byrån.

Utöver att vara genuint intresserad av affärsjuridik söker vi dig som är driven, engagerad och har målsättningen att du vill bli bäst på det du gör.

Uppsatspraktik erbjuds på våra kontor i Växjö och Helsingborg.

Tveka inte på att söka uppsatspraktik hos oss. Ansökan sker genom att CV, personligt brev och betygsutdrag skickas till rekrytering@rdlaw.se. Vi ser fram emot din ansökan och skicka gärna mejl till tidigare nämnda adress vid frågor.

Ansökan sker löpande.