Vi söker dig

Management trainee

Vi söker en management trainee som vill vara med oss och fortsätta bygga en högkvalitativ konsultverksamhet inom advokatvärlden.

Om RosholmDell

RosholmDell är en affärsjuridisk advokatbyrå. Vi är en byrå i kraftig tillväxtfas. Vi hjälper våra kunder med det vi kallar Användbar Juridik. Det handlar om affärsjuridisk rådgivning med stort produktfokus, resultatfokus och fokus på att göra kunden framgångsrik, samt kundens vardag enklare. Vi arbetar också utifrån LEAN-principer för att skala bort processer och aktiviteter som inte är värdeskapande för kunden. Vi arbetar med detta som ett mindset. Ett mindset som vi även vet fungerar väl i andra tjänstesektorer. Med drygt 30 medarbetare och fokus södra Sverige hjälper vi löpande cirka 400 kunder. Vi har även en stor kundbas i Stockholm.

Om dig

Som person ska du ha en ”doer”-mentalitet och vara ansvarstagande. Du ska vilja förstå koncept och fenomen i grunden och sträva efter enkla lösningar, oavsett uppgiftens komplexitet. Du får gärna vara kritisk till rådande normer och utmana idéer.

Du bör ha cirka 2 år kvar på dina studier. Du läser Industriell ekonomi eller någon utbildning inom ekonomi/business på kandidat- eller masternivå.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta mycket nära VD samt ekonomiansvarig. Du kommer att få lära dig och arbeta praktiskt med:

  • Organisations- och affärsutveckling
  • Marknadsanalyser och presentationer
  • Finansiell analys och dataanalys
  • Taktiskt försäljningsarbete

Tjänstens omfattning är deltid (50 %) och är avlönad. Stor flexibilitet i förläggning av arbetstiden kommer ges. Tjänsten innefattar även arbete utanför studieterminerna.

Placeringsort för tjänsten är Malmö. Visst arbete hemifrån/på annan ort kommer också vara möjlig.

Sista ansökningsdag är 16 december 2022. Ansökningar hanteras löpande. Du ansöker genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@rdlaw.se.