Vi söker dig

En förutsättning för att vi år 2025 ska bli Sveriges bästa affärsjuridiska advokatbyrå är att vi har Sveriges skickligaste medarbetare.

Sommarnotarier till våra kontor i Växjö och Malmö/Helsingborg

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en affärsjuridisk byrå? Vi söker nu sommarnotarier till våra kontor i Växjö och Malmö/Helsingborg och erbjuder därigenom en fin möjlighet att testa på juridiken i praktiken och samtidigt få en känsla av hur RosholmDell är som arbetsplats.

RosholmDell Advokatbyrå är en entreprenörsdriven affärsjuridisk byrå med kontor i Helsingborg, Malmö, Växjö och Kalmar. Vårt arbete genomsyras av nära kontakter med det lokala näringslivet och våra klienter består av allt från börsnoterade bolag, regioner, kommuner och ägarledda företag till startups. Vårt mantra om att leverera ”Användbar Juridik” i kombination med att på djupet förstå våra kunders affärer har varit en nyckelfaktor till vår snabba expansion.

Vad erbjuder vi dig?

Vi vill ge våra sommarnotarier en bra introduktion till livet på advokatbyrå och hur det är att arbeta som jurist hos oss. Vårt syfte är att du ska få med dig nya erfarenheter i form av praktiskt juridiskt arbete och ett värdefullt kontaktnät.

Som sommarnotarie hos oss kommer du att få arbeta med flera av våra jurister i olika ärenden och inom olika verksamhetsområden. Du kommer även att få stötta med annat juridiskt arbete som knyter an till yrket som jurist. Härigenom hoppas vi att du ska få en bra bild av oss som advokatbyrå och arbetsgivare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid som sommarnotarie hos oss får du en fadder som ansvarar för att du får relevanta och utvecklande arbetsuppgifter och som stöttar dig i alla typer av frågeställningar, såväl praktiska som sociala.

Hos oss spelar varje medarbetare en viktig roll i byråns utveckling. Det som skiljer oss från konkurrenterna är vår platta organisationsstruktur. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att tänka kritiskt och vill påverka. Hos oss hjälper vi varandra och har ständigt nära till skratt. Vi gläds tillsammans åt byråns framgångar och vi uppmuntrar varandra att våga tänka nytt och finna nya lösningar. Vi har kul tillsammans!

Tjänsten är avlönad och kommer omfatta cirka 6 veckors arbete med start 13 juni.

Vem söker vi?

För att passa in i vårt team är det viktigt att du är solidarisk, noggrann, driven och prestigelös. Vidare vill vi att du som söker är ambitiös, nyfiken och vill utvecklas inom affärsjuridiken. Vi värdesätter din personlighet väldigt högt. Har du anknytning till någon av våra verksamhetsorter ser vi det som ett extra plus.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som läser termin sex eller högre på juristprogrammet eller affärsjuridiska programmet och som har som ambition att efter examen arbeta på affärsjuridisk byrå.

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan senast den 19 december. Urval sker dock löpande, så ansök därför gärna redan idag. Ansök genom att följa denna länk och fylla i formuläret. För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Maria Molin på telefonnummer 0723-10 23 24.