RosholmDell Advokatbyrå har utsetts till ett av Sveriges Superföretag 2020 av Veckans Affärer och Bisnode. För att bli Superföretag ska man ha haft bättre tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering än andra jämförbara företag – i detta fall advokatbyråer. Det räcker inte att ha en bra utveckling i ett eller två år. Som Superföretag ska man ha presterat väldigt bra under varje parameter under fyra års tid.

-Vi är väldigt stolta över utmärkelsen och ser den som ett kvitto på att våra kunder år efter år blir fler samt att de är nöjda med spetskvalitén på våra juridiska tjänster och vår höga servicenivå säger Martin Dell. Vi har som princip att alltid återkoppla till våra kunder samma dag och helst inom någon timme sedan de kontaktat oss. Bisnode säger själva att superföretagen gör saker annorlunda än konkurrenterna och det stämmer mycket väl på vår verksamhet då vi fokuserar extremt mycket på att fortbilda och utveckla våra skickliga affärsjurister för att de ska serva våra kunder som vi själva hade velat bli servade.

Om även ert företag värdesätter att bli servade med Användbar Juridik för att kunna fortsätta er framgångsresa – kontakta Martin Dell så hör vi av oss snarast.