RosholmDell deltog i Företagsfabriken i Kronoberg ABs entreprenörsdag 10XPengarna som hölls på Linnéuniversitetet i Växjö. En av dagens höjdpunkter var när Företagsfabriken presenterade vinnaren i höstens Innovationstävling. Stort grattis säger vi till Carl Peter Fröberg som vann en plats i Företagsfabrikens Tillväxtprogram. Vi på RosholmDell är stolta sponsorer till Innovationstävlingen och bidrar med affärsjuridisk rådgivning till vinnaren.

Anders Rosholm var inbjuden att föreläsa om hur det är att bygga upp en verksamhet från startup till etablerat bolag. Anders berättade bland annat om sin drivkraft och varför det är viktigt att våga sätta mål. Dessutom förklarade han varför han som ledare alltid försöker vara oändligt positiv.

Dagen avslutades med en inspirationsföreläsning av den envise smålänningen Marcus Oscarsson, politisk kommentator i TV4.

Vi uppskattar alltid att träffa alla innovativa entreprenörer som vi möter hos Företagsfabriken. Tack till er alla för ert driv och engagemang! Ett stort tack vill vi också rikta till Företagsfabriken för ett fint arrangemang med många intressanta föredrag.

Foto: Malin Enestubbe