Vi bygger Sveriges bästa byrå – vi vill ha dig, senior eller junior jurist, kanske hemvändare, till vårt team i Kalmar.

RosholmDell är en unik arbetsplats i advokatsverige. Att vara en del av vårt team innebär:

  • Att uppleva inspiration, solidaritet och professionalitet i ett fantastiskt team där prestige är oviktigt och där kundnyttan och strävan efter att ständigt förbättras betyder allt.
  • Att arbeta i en översiktlig och välstrukturerad organisation, med mycket kvalificerad affärsjuridik inom våra specialistområden.
  • Att få driva de projekt och frågor, som du verkligen brinner för och att uppleva att du själv till stor del bestämmer hur du vill arbeta i vår organisation.
  • Att samarbeta och delta ekonomiskt i en true-partnership organisation.
  • Att utvecklas löpande genom våra coachingsamtal där du får återkommande feedback och också får möjlighet att påverka samt ge feedback varje månad.
  • Att ta del av våra verktyg enligt vilka vi kvalitetssäkrar, organiserar och fördelar allas arbete enligt vår egenutvecklade LEAN-modell.

Våra marknader är framförallt Kronoberg, Skåne, Stockholm och Kalmar. År 2025 ska vi vara den byrå som svenska företag helst vill jobba med. Detta innebär även att vi ska bli Kalmarregionens främsta leverantör av juridiska tjänster. Vi söker nu efter dig som vill vara med och bidra till detta. Du är en ambitiös advokat eller jurist, antingen med tidigare erfarenheter av kvalificerat juridiskt arbete eller nyutexaminerad. Du får gärna vara en hemvändare och ha bott i en annan del av landet under några år. Vi kan erbjuda dig en fantastisk möjlighet att fortsätta din karriär inom Kalmarregionen.

Kontakta gärna Per Gruwberger +46 707 344 641 om du är intresserad av RosholmDell och tjänsten.

Din ansökan ber vi dig att skicka till vår HR-partner Human Solutions (Björn Pettersson), bjorn@humansolutions.se, +46 722 158 555.

Se hela annonsen här.